OP Koti Pirkanmaa – Neuvottelutaidot näkyvät kaikissa kohtaamisissa

04.11.2022

OP Koti Pirkanmaassa on luotettu Tepon valmennusosaamiseen jo vuosia. Viime valmennuskerralla haluttiin keskittyä tehokkaaseen kommunikaatioon sekä kiinteistönvälittäjien asiakaslähtöisen viestinnän kehittämiseen.

”Teppo tuntee yrityksemme hyvin, joten räätälöimme valmennuksen yhdessä aloitteleville välittäjillemme, jotka eivät ole vielä olleet myyntivalmennuksessa”, kertoo yrityksen liiketoimintajohtaja Topi Salmi.

Valmennuksen tavoitteena oli kasvattaa kiinteistönvälittäjien osaamista ja oppimista. Vaikka koulutus painottui puhelintyöhön, näkyvät opitut neuvottelutaidot myös välittäjän muissa kohtaamisissa – tapahtuivatpa ne sitten etänä tai livenä.

”Tepolla on ollut määrä-laatu-ajattelu jo vuosikymmeniä syvällä selkänahassa. Pelkkä kontaktien määrä ei riitä, vaan konktaktien pitää myös olla laadukkaita. Suurin oivallus on se, että se, miten asiakkaan kanssa keskustellaan, vaikuttaa suoraan tuloksiin”, Salmi kertoo.

Taitavalla keskustelulla hyviä asiakaskokemuksia

Salmi muistuttaa, että hyvät neuvottelutaidot ovat myös myyntitaitoja. Taitava keskustelija on myös taitava luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Jokaisella kysymyksellä sekä äänensävyllä ja -painolla on merkitystä.

”Haluan, että meillä on töissä ihmisiä, jotka tietävät miten käydään laadukas keskustelu. Valmennuksessa myös nähtiin käytännössä, miten raju ero on hyvällä ja huonolla kommunikaatiolla. Hyvät kommunikaatiotaidot synnyttävät tuloksia ja huonot sulkevat ovia”, Salmi sanoo.

”Teppo on turvallinen valinta. Ei omaa joukkuettaan halua antaa kenen tahansa sivusta johdettavaksi. Tepon valmennustyyli on ihmisläheinen, ja hän on hyvä luomaan rennon tunnelman. Silloin valmennettavat pystyvät työskentelemään vapautuneesti”, tiivistää Salmi.

OP Koti Pirkanmaa on 50 henkilön kiinteistönvälitysliike. Se on osa OP Ryhmää ja yksi välitysalan suurimmista toimijoista.

OP Koti Pirkanmaa

Teksti: Oodia/Heta Jyrälä